ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ

Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Συνέλευσης «Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης»

Με μήνυμα «112» έλυσε η Περιφέρεια το ζήτημα της διασταύρωσης-καρμανιόλα στην Ηλιούπολη.*

Με άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής λύθηκε το πρόβλημα των αλλεπάλληλων τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στη συμβολή των οδών Π. Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Υψηλής Τάσης», μετά από τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και της συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, η Περιφέρεια έλυσε το πρόβλημα οριστικά με προειδοποιητικό μήνυμα «112» που θα λαμβάνουν οι οδηγοί και οι πεζοί στα κινητά τους τηλέφωνα, οι οποίοι θα πλησιάζουν την διασταύρωση. Σαν συμπληρωματικό μέτρο, η διασταύρωση θα μετονομαστεί σε «Τρίγωνο των Βερμούδων» με σκοπό να παραπέμπει σε περιοχή στην οποία υπάρχει πιθανότητα όποιος εισέρχεται να χαθεί για πάντα.

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας δήλωσε στον Τύπο: «Η Περιφέρεια Αττικής και συνολικά η Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, έχει αποδείξει ότι προσεγγίζει τα θέματα της ασφάλειας τον πολιτών με υπευθυνότητα. Έτσι και στο συγκεκριμένο πρόβλημα, επεμβαίνουμε αποτελεσματικά με τη δοκιμασμένη συνταγή η οποία μας έχει “λύσει τα χέρια” και για άλλα αντίστοιχα ζητήματα. Με το προειδοποιητικό μήνυμα “112” που θα αποστέλλουμε στους πολίτες που πλησιάζουν τη διασταύρωση, λύνουμε το πρόβλημα μια για πάντα. Το ότι δεν μπορείτε συγχρόνως να διαβάζετε το μήνυμα και να οδηγείτε είναι θέμα δικό σας. Εμείς πάντως σας προειδοποιούμε, από κει και πέρα κάντε ότι νομίζετε, δεν είμαστε και μάγοι!»

Το μήνυμα που θα αποστέλλεται στους πολίτες:

«Επείγουσα Ειδοποίηση

Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνη διέλευση διασταύρωσης. Εισέρχεστε σε κόμβο με δική σας ευθύνη. Μειώστε ταχύτητα και τηρείτε τους φωτεινούς σηματοδότες και τη σήμανση. Σε περίπτωση ατυχήματος, αναμένετε στο σημείο για όσο χρειαστεί μέχρι να αφιχθούν ασφαλιστικές εταιρείες και ασθενοφόρο. Αν είστε πεζός παρακαλείστε να έχετε μαζί σας εικόνα του Αγίου Χριστόφορου για προστασία»

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν σάτιρας.

Διαδώστε: