ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ

Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Συνέλευσης «Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης»

Με οικιακές σκούπες- ρομπότ θα αντικατασταθούν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πρασίνου Ηλιούπολης.*

Έρχεται «νοικοκύρεμα» του Δήμου από τη νέα Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Υψηλής Τάσης». Λόγω της κακής εικόνας των οικονομικών του Δήμου, οι υπάλληλοι καθαριότητας και υπηρεσιών πρασίνου θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικές σκούπες- ρομπότ, τις οποίες θα χειρίζονται μέσω app κινητών τηλεφώνων από το Δημαρχείο. Η κίνηση αυτή θα μας απαλλάξει από τα περιττά έξοδα που μας έχουν οδηγήσει οι μισθοδοσίες του προσωπικού και θα βάλει σε μία τάξη το δημοτικό ισολογισμό.

Η πρόσφατη ανάπλαση του πάρκου Μπέλες, είναι προσαρμοσμένη πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Το ανακαινισμένο πάρκο απαλλάχθηκε από το περιττό χώμα και στρώθηκε με πλαστική μοκέτα, ώστε να είναι δυνατός ο καθαρισμός του με τις αυτόματες σκούπες όπως ακριβώς και το σαλόνι του σπιτιού μας! Ο συγκεκριμένος τρόπος ανάπλασης θα επεκταθεί σε όλα τα πάρκα της πόλης, όπου η καθαρή αποστειρωμένη μοκέτα θα καθαρίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πρόγραμμα σε βάθος πενταετίας θα επεκταθεί και στις εκτάσεις του Υμηττού στα όρια του Δήμου, όπου θα αφαιρεθεί το περιττό χώμα και οι εναπομείναντες βράχοι θα τυλιχτούν με πλαστική ζελατίνα και θα καθαρίζονται αυτόματα με ψεκαστικά αντισηπτικού υγρού.

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι πολίτες τις παραπάνω εξελίξεις, καθώς πέρα από την απαλλαγή του περιττού οικονομικού βάρους, πλέον θα νιώθουν περπατώντας στα πάρκα με παντόφλες, την οικειότητα του σαλονιού τους.

*Το παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν σάτιρας.

Διαδώστε: