ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ

Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Συνέλευσης «Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης»

Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης: Εκδήλωση την Κυριακή 19/5 στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Εμπλουτισμένη έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης με θέμα: «Η Αγία Μαρίνα 1940-1950» την Κυριακή 19 Μαΐου. Η Έκθεση ανοίγει στις 10π.μ. στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Ηλιούπολη. Στις 8.30 μ.μ. θα προβληθεί βίντεο με αποσπάσματα συνεντεύξεων από τα αρχεία της Ομάδας και θα κλείσει με συναυλία.

Η Έκθεση πραγματοποιείται για δεύτερη φορά μετά από απαίτηση του κοινού, καθώς το προηγούμενο φθινόπωρο έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα.

Η ανακοίνωση της Ο.Π.Ι. Ηλιούπολης:

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεσή μας. Την Κυριακή 19/5 παρουσιάζουμε υπαίθρια και εμπλουτισμένη την Έκθεση φωτογραφίας της Αγ.Μαρίνας στην Πλ.Ανεξαρτησίας. Αυτή τη φορά θα έχουμε και βίντεο με αποσπάσματα από συνεντεύξεις παλαιών κατοίκων. Και συναυλία με τραγούδια εμπνευσμένα από τη ζωή στις γειτονιές. Ευχαριστούμε την Πλατεία Τέχνης για την καλλιτεχνική βοήθεια και τον Δήμο για την διαχρονική στήριξη. Σας περιμένουμε. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε μαρτυρίες και στοιχεία για όλες τις γειτονιές της Ηλιούπολης.»

Διαδώστε: