ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ

Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Συνέλευσης «Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης»

Σχηματισμός Rafale πέταξε πάνω από τους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού.*

Σχηματισμός από τα νεοαφιχθέντα μαχητικά αεροσκάφη Rafale πέταξε πάνω από τους εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες στην Αττική Οδό και στη Λ. Μεσογείων τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου για την ανύψωση του ηθικού τους. Οι απελπισμένοι εγκλωβισθέντες, ύστερα από σχεδόν μία μέρα παραμονής στα παγωμένα οχήματά τους, αντίκρισαν το σχηματισμό των μαχητικών να σχίζει τους αιθέρες υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, με το φρόνημά τους να αναπτερώνεται. Η καταπληκτική αυτή πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, ήταν και η μόνη βοήθεια που μπορούσε να προσφέρει ο κρατικός μηχανισμός στους επιζήσαντες της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Χαρακτηριστικά περιστατικά ήταν το ξέσπασμα μίας εγκλωβισμένης οδηγού, η οποία βγήκε από το όχημά της και με δάκρυα στα μάτια και κοιτώντας ψηλά αναφώνησε: «έτσι θα πετάμε κι εμείς μια μέρα ελεύθεροι μακριά από τα αυτοκίνητά μας! Αδέρφια βαστάτε!», ενώ 48χρονος οδηγός ταξί φώναζε φανερά συγκινημένος: «αν καταφέρω ποτέ να βγω από δω μέσα, θα δουν τι έχουν να πάθουν οι απέναντι!».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι τα μαχητικά θα πετούν πάνω από κάθε φυσική καταστροφή για την αναπτέρωση του ηθικού των δοκιμαζόμενων πληθυσμών, ενώ πρόσθεσε ότι μία ολόκληρη μοίρα Rafale θα είναι έτοιμη για την αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς και για την περίπτωση που παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19.

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν σάτιρας.

Διαδώστε: